Advanced Nutrition Course - kansainvälinen sertifioitu Ravintovalmentajan koulutus (ONLINE)

Suorita etänä kansainvälinen IFBB:n Advanced Nutrition sertifikaatti. Koulutus alkaa 15. lokakuuta!
Hinta ENNAKKOTILAAJALLE vain 699€!

Täydennä osaamistasi kansainvälisellä ravintovalmentajakoulutuksella

Ravitsemus muodostaa terveytemme perustan, tarjoten energiaa suorituskyvyllemme ja muovaten vartaloamme. Kun ryhdyt kansainväliseksi IFBB:n sertifioiduksi ravitsemusasiantuntijaksi, syvennät tietämystäsi ravitsemustieteestä ja käytät tätä tietoa terveyden edistämiseen, fyysisen kunnon kehittämiseen ja terveellisten ruokailutapojen tukemiseen sekä kehonkoostumuksen muokkaamiseen. Saat valmiudet ohjata pysyviä muutoksia ja rakentaa terveellisempiä suhteita ruokaan sekä itsellesi että valmennettavillesi.

Oletko valmis uudistamaan urasi ja tuottamaan pysyviä muutoksia elämässä, myös omassasi? Olipa kyseessä sitten kuntoilun aloitus, ravitsemustiedon syventäminen tai menestyksen tavoittelu valmennusalalla, matkasi ravitsemusasiantuntijaksi alkaa täältä. Liity joukkoomme ja vapauta potentiaalisi elämän muuttamiseen ravitsemuksen kautta.

Kenelle tämä kurssi on suunnattu?

Tämä kurssi on luotu niille, jotka haluavat parantaa ymmärrystään ja soveltaa ravitsemustietoa kuntoilualalla, mukaan lukien:

 • Personal Trainerit, jotka pyrkivät laajentamaan ravitsemusosaamista ja parantamaan asiakkaidensa tuloksia.
 • Voimavalmentajat ja fysiikkavalmentajat, jotka haluavat integroida kehittyneitä ravitsemusmenetelmiä valmennustyöhönsä.
 • Kuntoilijat, jotka tähtäävät suorituskykynsä ja palautumisensa optimointiin tarkasti suunnitellun ruokavalion avulla.
 • Fitnessurheilijat, jotka haluavat oppimaan ymmärtämään kuinka muutokset kehonkoostumuksessa tehdään ravitsemuksen keinoin.
 • Kehonrakentajat, jotka pyrkivät mestaroimaan ravitsemuksen optimaalisen fysiikan saavuttamiseksi ja kilpailukunnon parantamiseksi.
 • Fitnessurheilun harrastajat, jotka haluavat syventää ravitsemustietämystään terveytensä, suorituskykynsä ja hyvinvointinsa parantamiseksi. Liity joukkoomme ja muunna intohimosi asiantuntemukseksi, josta on hyötyä sekä omien tavoitteidesi saavuttamisessa että niille, joita inspiroit ja ohjaat.

Mitä tarjoamme:

 • Perusteellista koulutusta: Opi fitnessurheilun ja kehonrakennuksen ravitsemuksen salat. Kurssimme kattaa kaiken tarvittavan, jotta voit saavuttaa elämää mullistavia tuloksia sekä itsellesi että asiakkaillesi.

 • Kansainvälisen sertifikaatin: Kurssimme suorittaminen antaa sinulle maailmanlaajuisesti tunnustetun sertifikaatin.

Miksi valita meidät?

 • Asiantuntijoiden suunnittelema ja opettama opetussuunnitelma: Ohjelmamme on luotu ja sitä opettavat alan johtavat valmennusammattilaiset.
 • Maailmanlaajuinen tunnustus: Liity globaaliin yhteisöön IFBB:n sertifioituna ravitsemusasiantuntijana.
 • Käytännön soveltuvuus: Tarjoamme työkaluja ja näkemyksiä, joita voit soveltaa suoraan valmennustyössäsi.

Matkasi alkaa nyt:

Polku tunnustetuksi kansainväliseksi ravintoasiantuntijaksi ja ravintovalmentajaksi on edessäsi. Sinun on kuitenkin itse otettava se ensimmäinen askel. Olemme valmiita jakamaan kanssasi kaiken tietomme ravitsemusvalmennuksesta – oletko valmis aloittamaan tämän mullistavan matkan?

IFBB Nordic Academy Advanced Nutrition - koulutus

IFBB Nordic Academy erottautuu erikoistumisellaan Pohjoismaiden fitness-alaan, tarjoten räätälöityjä kursseja, jotka vastaavat alueen kuntoilun harrastajien, urheilijoiden ja valmentajien päämääriä ja tavoitteita. Olemme mukauttaneet opetussuunnitelmamme erityisesti Pohjoismaiden tarpeisiin ja koulutuksellisiin päämääriin. Koulutus vastaa sekä akateemisten että fitness-yhteisöjen korkeita vaatimuksia.

Tarjoamme joustavia oppimismuotoja, jotka sopivat yhteen elämäntyyliisi:

 • Verkko-oppimisalusta: Saatavilla IFBB Nordic Academy -portaalin kautta osoitteessa https://education.ifbbacademynordic.fi/login.
 • Live verkkomoduulit: Järjestämme kolme live-verkkomoduulia, jotka sisältävät päivittäin kolme tuntia iltaluentoja. Moduulit järjestetään 15-17. lokakuuta, 11-13. marraskuuta ja 21.-23. tammikuuta 2025.

Koulutuksen suorittaneet saavat arvostetun IFBB Certified Advanced Nutrition -sertifikaatin, joka vahvistaa heidän asiantuntemuksensa ravitsemuksesta fitness-alalla.

Olemme omistautuneet näyttöön perustuvalle koulutukselle, mikä on koulutuksiemme ydin. Tämä näkyy opetusmateriaalimme laajuudessa ja opiskelun vaatiman syvällisyyden tasossa. Koulutus kattaa noin 108 akateemista tuntia (vastaten 4 opintopistettä), sisältyy perusteellinen perehtyminen kehittyneisiin ravitsemustieteisiin sekä käytännön taitojen opetus tietämyksen tehokkaaksi soveltamiseksi.

Kolme live verkkomoduulia, jotka on suunniteltu intensiivisiksi touko-, heinä- ja elokuussa, mahdollistavat opettajan kanssa käytävän suoran vuorovaikutuksen ja integroivat uusimmat tutkimukseen perustuvat ravitsemustieteelliset oivallukset. Tämä vuorovaikutus yhdessä laajan kurssimateriaalin kanssa varmistaa, että opiskelijamme saavat vertaansa vailla olevan koulutuksen urheiluravitsemuksessa.