Kansainvälinen IFBB Sertifioitu Personal Trainer -koulutus (ONLINE)

Kouluttaudu etänä kansainväliseksi IFBB sertifioimaksi Personal Traineriksi! Koulutus alkaa elokuussa 
Hinta vain 799 €! Opetuskieli englanti.

Miksi IFBB Personal Trainer -kurssi on paras?

Kehonrakennuksen tekniikat soveltuvat kaikille kehoille ja niitä voidaan mukauttaa jokaiseen tarkoitukseen. Kuka voisi olla parempi opettamaan sinulle parasta ja tehokkainta tapaa treenata kuin organisaatio, joka on luonut maailman fitnessurheilun ja kehonrakennusmestarit? Fitness- ja kehonrakennuskulttuurin todellisen vaikutuksen muovaavat IFBB:n Personal Trainerit. IFBB (International Fitness and Bodybuilding Federation), kehonrakennuksen huippuosaamisen synnnyinpaikka, on kiistatta maailman paras organisaatio tarjoamaan maailman parasta Personal Trainer -koulutusta. Suorita kansainvälinen Personal Trainer koulutus ja osallistu elokuussa alkavalle kurssille!

Tämä kansainvälinen Personal Trainer koulutus on suunnattu erityisesti fitnessurheilun ja kehonrakennuksen parissa oleville harrastajille, kilpalijoille, valmentajille!

Fitnessurheilijan on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää ja osata perusteet voimaharjoittelusta, urheiluravitsemuksesta sekä kehonkoostumuksen muokkaamisesta. Tämän kurssin avulla saat kokonaisvaltaisen käsityksen fitnessurheiluun liittyvistä ilmiöistä.

Etene fitness-urallasi IFBB Nordic Academyn avulla 

Kurssimme suorittaminen merkitsee paitsi arvostetun IFBB:n kansainvälistä tunnustusta myös sitä, että olet saanut tietoja, taitoja ja asiantuntemusta, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkäälle personal training -uralle. 

Koulutus alkaa 19. elokuuta, kun digitaalinen oppimisympäristö avautuu. Tämä oppimisympäristö toimii perustana kaikille opetustehtäville koko PT-koulutuksen aikana. 

Elokuun 23.-25 päivänä opiskelijat uppoutuvat Kick-Off-viikonloppuun, jossa on live-luentoja, jotka tarjoavat syvällisen sukelluksen nykyaikaisiin teorioihin ja käytänteisiin, jotka ovat yleisiä kuntoilualalla. Kick-off viikonlopussa kansainvälisiä huippuluennoitsijoita kuten Alan Aragon, Guillermo Escalante ja monia muita!

Opetusmateriaali  koostuu sekä live että nauhoitetuista luennoista, yli 800 sivuisesta kurssimateriaalista sekä käytännön tehtävistä. Nämä yhdessä vastaavat noin 135 tuntia akateemista opiskelua (5 opintopistettä). 

PT koulutuksemme opetussuunnitelma on jaettu viiteen yksityiskohtaiseen moduuliin:

Moduuli 0: Johdanto - Alkusoitto IFBB Nordic Academy Personal Trainer -kurssille, jossa korostetaan IFBB Personal Trainerin roolia sekä kurssin yksityiskohtaista etenemissuunnitelmaa, keskeisiä ohjeita, arviointeja ja käytettävissä olevia tukiresursseja. 

Moduuli I: Fitnessurheilun ja kehonrakennuksen perusteet - Kokonaisvaltainen tutustuminen liikuntafysiologian alkeisiin, jotka kattavat muun muassa energia-aineenvaihdunnan, kehon koostumuksen ja biomekaniikan perusteet. Tässä osiossa selvitetään myös erilaisia harjoittelumenetelmiä, periaatteita ja ylikuntoilun ilmiöitä. 

Moduuli II: Ravitsemus ja lisäravinteet fitnessurheilussa ja kehonrakennuksessa - Syvennytään ravitsemuksen perusasioihin ja käsitellään makroravintoaineita, mikroravintoaineita, lisäravinteita ja eri väestöryhmien erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita. 

Moduuli III: Kehittyneet harjoittelutekniikat ja anatomia - Tässä moduulissa käsitellään kestävyys- ja voimaharjoittelun monimutkaisia elementtejä, ja siinä käsitellään ohjelman suunnittelua, jaksotusta ja innovatiivisia tekniikoita, joita täydennetään näkemyksillä sovelletusta anatomiasta, loukkaantumisten ehkäisystä ja asiakkaan arvioinnista. 

Moduuli IV: Arviointi, etiikka ja markkinointi kuntosaliharjoittelussa - Moniulotteinen katsaus  itsensä brändäykseen, sosiaalisen median käyttöön omassa työssä, asiakassuhteiden ylläpitoon, harjoittelun eettisiin ulottuvuuksiin ja kattavaan riskinarviointiin. 

Moduuli V: Loppukokeet - Kurssin päätteeksi järjestetään kokeet, joissa arvioidaan opiskelijoiden hallintaa liikuntatieteissä, ravitsemuksessa ja asiakkaiden arvioinnissa fitnessurheilun ja kehonrakennuksen kontekstissa. 

Aloita fitness-ura IFBB Nordic Academyn avulla. Me olemme omistautuneet kouluttamaan tulevaisuuden personal trainereita kattavan ja monipuolisen ohjelmamme avulla. Kurssiltamme saatavan sertifikaatin myötä saat paitsi kansainvälisesti arvostetun IFBB:n tunnustuksen myös tietoja, taitoja ja asiantuntemusta, jotka ovat elintärkeitä menestyksekkäälle uralla personal trainingin parissa.

Miksi valitsisit IFBB Nordic Academyn?

Globaali asiantuntemus saatavillasi: Pääset yhteyteen maailmanlaajuisesti tunnustettujen fitness-asiantuntijoiden kanssa. Akatemiamme erottuu sitoutumisestaan tarjota sinulle pääsyn fitnessin ja kehonrakennuksen huippuosaajiin.

Ensiluokkainen kurssisisältö: Tarjoamme sinulle pääsyn yli 800 sivun verran IFBB Personal Trainer -kurssimateriaalia, joka on suunniteltu paitsi kouluttamaan myös vahvistamaan asemaasi kuntoilualan asiantuntijana.

Joustavat verkko-opiskelumahdollisuudet: Sovita opiskelu elämääsi sopivaksi hyödyntämällä monipuolista verkko-oppimisalustaamme. Alusta on saatavilla sekä älypuhelinsovelluksena että tietokoneversiona, mahdollistaen kuntoiluopintosi joustavan seuraamisen liikkeellä ollessasi.

Kurssin päätteeksi saat arvostetun IFBB Personal Trainer -sertifikaatin sekä yhden vuoden jäsenyyden IFBB Collegessa, jotka molemmat ovat tunnustus osaamisestasi ja sitoutumisestasi fitnessurheiluun ja kehonrakennukseen.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta syventyä kuntoilun ja kehonrakennuksen maailmaan IFBB Nordic Academyn kanssa. Kehitä potentiaaliasi ja liity personal trainerien huippujen joukkoon.

Muuta intohimosi ammattitaidoksi ja tee itsestäsi menestyjä. Varaa paikkasi NYT ja aloita polkusi kohti sertifioitua IFBB Personal Traineria.