Become IFBB Master Coach

Kouluttaudu etänä kansainväliseksi IFBB:n Mestarivalmentajaksi! IFBB:n laajin koulutuskokonaisuus (ONLINE) nyt saatavilla Pohjoismaissa! Koulutus alkaa marraskuussa. Opetuskieli englanti.
Hinta vain 1699 €! (Ennakkomyyntitarjous vain 1299€ - toimi nyt!)

Become IFBB Master Coach

Kehity pelkästä personal trainerista IFBB-mestarivalmentajaksi 

Liity eliitin fitnessvalmentajien joukkoon osallistumalla "Master in Bodybuilding and Fitness Methods" -koulutukseemme. Kehity perinteisestä Personal Trainerista IFBB-sertifioiduksi mestarivalmentajaksi ja erotu edukseen fitness-alalla. Tämä muuntautumismatka tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta, jolla voit muokata niin vartaloita kuin elämänkulkuja.

Vapauta valmennustaitojesi koko potentiaali

Sukella syvälle liikuntafysiologian, urheiluravitsemuksen ja biomekaniikan uusimpaan tutkimukseen. Kattavasti suunniteltu koulutuskokonaisuutemme vie tietosi perusteiden tuolle puolen, antaen sinulle viimeisimpiä valmennnusmenetelmiä urheilijoiden suorituskyvyn ja fysiikan maksimoimiseen. Kun olet omaksunut nämä taidot, et enää vain valmenna kehoja – luot mestareita.


Muovaa fitnessurheilun ja kehonrakennuksen tulevaisuutta 

Ota haaste vastaan ja tavoittele asemaa fitness-maailman visionäärinä. Koulutuksemme ei ainoastaan tee sinusta parempaa valmentajaa, vaan myös valmistaa sinua olemaan alasi johtaja, vaikuttaja ja uudistaja. Viimeisimpien valmennusmenetelmien ja eettisten toimintatapojen avulla opit inspiroimaan muutosvoimaa, edistämään terveyden perintöä ja ohjaamaan fitnessurheilun sekä kehonrakennuksen evoluutiota.