IFBB Nordic Academyn Kuluttajakaupan sopimusehdot

1. Soveltaminen ja voimassaolo
Näitä ehtoja sovelletaan IFBB Nordic Academyn:n ja kuluttaja- ja yritysasiakkaan väliseen tuotteiden sekä koulutusten kauppaan, ellei sopimus- tai palvelukohtaisissa ehdoissa ole toisin sovittu. Ehdot tulevat voimaan 01.10.2022 ja ovat voimassa toistaiseksi.

2. Sopimuksen syntyminen - Koulutukseen ilmoittautuminen tai tuotteen tilaaminen
Koulutukseen ilmoittaudutaan tai tuote tilataan IFBB Nordic Academyn kotisivuilta. Tilaus vahvistetaan maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään nämä sopimusehdot sisältävä tilausvahvistus sähköpostitse, myöskin koulutuksien kutsukirjeet sekä lisätiedot koulutustilaisuuksiin liittyen lähetämme kurssilaisille ainoastaan sähköpostitse.

3. Toimitus
Palvelu toimitetaan sopimusehtojen mukaisella tavalla ja tilausvahvistuksessa ilmoitetulla aikataululla. Verkkokurssi, online-tuotteemme toimitetaan välittömästi ostotapahtuman jälkeen pois lukien ennakkomyynti.

4. Maksaminen ja maksuehdot

Voit tehdä ostoksesi PayPalin avulla joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover) tai maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo). Luotuasi itsellesi PayPal tilin ja maksaessasi PayPal-palvelulla luottokorttitietojasi käsitellään tietoturvallisesti vain heidän järjestelmässään, joten sinun ei tarvitse antaa pankki- tai luottokorttitietojasi kauppiaille.

Paypalin välittämissä maksuissa reklamaatiot ja asiakaspalvelu: info@ifbbacademynordic.com

Maksuehdot
Kaikki kotisivuillamme mainitut koulutusten hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Laskutettaessa maksuehtomme on 14 pv netto ja viivästyskorko 8%. 

5. Koulutuksen / tuotteen peruutus- ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta löydät lisätietoa seuraavasta kappaleesta. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä osoitteeseen info@ifbbacademynordic.com ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Online-tuotteilla kuten online-verkkokoulutuksilla tai videotallenteilla ei ole palautusoikeutta. Lisätietoja koulutuksen ilmoittautumisen peruuttamisesta


Verkkosivuillamme tehtävän ilmoittautumisen jälkeen koulutuspaikan voi perua 14 vuorokauden ajan kuluitta. 14 vuorokauden jälkeen koulutuspaikkaa ei enää voi perua kuluitta ilman lääkärintodistusta. Pienin koulutuspaikan peruutusmaksu on 10% koulutuksen hinnasta, kuitenkin vähintään 100 €. Ilmoittautumisen jälkeen alle neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme 50% kyseisen koulutuksen hinnasta.Mikäli osallistuja jättää ilmoittautumisen jälkeen saapumatta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen, veloitamme koko kyseisen koulutuksen hinnan. 

IFBB Nordic Academy pidättää oikeuden perua koulutuksen 7 päivää ennen koulutuksen alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

6. Muita ehtoja
Palveluiden toteuttamisessa pyritään yleiseen huolellisuuteen. Välillisistä vahingoista vastaamme vain silloin kuin niistä olisimme vahingonkorvausvastuussa törkeän tuottamuksen tai siihen rinnastettavan syyn vuoksi. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Tekemällä tilauksen tai ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt myös IFBB Nordic Academyn sivuston käyttöehdot, jotka ovat luettavissa täältä. Mikäli sopimuksen jokin osa tai kohta on pätemätön tai mitätön, niin se ei tarkoita että sopimus muutoin olisi pätemätön tai mitätön. Mikäli IFBB Nordic Academy jättää käyttämättä jotain tämän sopimuksen mukaista oikeuttaan, ei se tarkoita, että IFBB Nordic Academy olisi luopunut tästä oikeudesta.

7. Yhteystiedot
Sähköposti: info@academynordic.com
Puhelin: +358 40 8676648
Postiosoite: Mäkitarhankatu 4, 15320 Lahti

8. Oikeus muutoksiin
IFBB Nordic Academy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

9. Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus nostaa kanne kotipaikkansa yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.