IFBB Nordic Academy tarjoaa valmennus- ja koulutuspalveluita yksinoikeudella Islannin, Norjan, Ruotsin, Suomen, Tanskan ja Viron fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille, kilpailijoille ja valmentajille. Koulutukseemme ovat myös tervetulleita kaikki fitness- ja kehonrakennuslajien valmennuksesta kiinnostuneet. Koulutuspalvelumme tarkoituksena on kehittää fitness- ja kehonrakennuslajien harjoitus- ja valmennuskulttuuria ja lisätä niiden tietoisuutta pohjoismaissa.

IFBB Nordic Academy kouluttaa uusia valmentajia ja fitness- ja kehonrakennuslajien asiantuntijoita kansainvälisesti hyväksi havaituilla, tutkimustietoon perustuvilla koulutus- ja valmennusmenetelmillä. Näiden koulutusohjelmien takana on IFBB:n arvostus, kokemus, osaaminen ja takuu.

Nykypäivänä tietoisuus terveellisen elämän tärkeydestä on lisääntynyt. Puolestaan passiivinen elämäntapa lisääntyy entisestään ja sen aiheuttamat ongelmat kuormittavat yhteiskuntaamme enenevissä määrin. Vastaamme tähän haasteeseen jakamalla tietoa ja kouluttamalla terveyttä edistäviä liikuntatottumuksia, elämäntapoja kuten riittävän unen, levon ja palautumisen merkitystä sekä terveyttä edistävän ravinnon vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteen. Lisäksi hallitsemme fitness- ja kehonrakennuslajien huippu-urheilijoiden edistyneimmät valmennusmenetelmät.

IFBB Nordic Academy vastaa pohjoismaisten fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajien, kilpailijoiden ja valmentajien koulutuksesta. IFBB Nordic Academyn tarjoamat verkkokoulutukset avaavat fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille, urheilijoille ja valmentajille innostavan ja mielekkään tavan oppia terveyden edistämisestä ja kehonkoostumuksen muokkaamisesta sekä fitness-elämäntavan edistämisestä ja ennen kaikkea fitness- ja kehonrakennuslajien urheilijoiden valmentamisesta. Kaikki koulutukset ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja suorituksesta saa aina kansainvälisen sertifikaatin.

IFBB Nordic Academy
johtaja Ville Isola

"Missiomme on yhtenäistää fitness- ja kehonrakennuslajien valmennusmenetelmiä sekä kehittää dopingvapaata ja tutkimustietoon perustuvaa valmennusta Pohjoismaissa. IFBB Nordic Academy tarjoaa tähän ainutlaatuisen tilaisuuden, sillä käytössämme on maailman parhaat asiantuntijat ympäri maailmaa."

IFBB Nordic Academya johtaa väitöskirjatutkija, LitM, SM Ville Isola. Ville jakaa tietoa, jota hän on kerännyt yliopistokoulutuksen ja yli 10 vuoden valmennuskokemuksen kautta eri lajien urheilijoiden ja valmentajien koulutuksesta ja valmennuksesta. Ville on valmentanut useita suomenmestareita ja arvokisamitalisteja muun muassa fitnessurheilussa. Lisäksi hän on vastannut useiden eri lajihuippujen ravintovalmennuksesta.

Ville on liikuntatieteiden maisteri ja hän on tutkinut fitnessurheilijoita vuodesta 2015 lähtien Jyväskylän yliopistossa. Hän tekee tällä hetkellä väitöskirjaa fitnessurheilijoiden kilpailuun valmistautumisesta ja siitä palautumisesta. Hän on myös sotatieteiden maisteri, sotilasarvoltaan kapteeni, ja hän on työskennellyt Puolustusvoimissa yli kymmenen vuotta sotilaiden fyysisen toimintakyvyn parissa sekä Suomen Fitnessurheilu ry:ssä vuodesta 2015 alkaen valmennus- ja koulutuspäällikkönä sekä toiminnanjohtajana.

Lue lisää Villestä täältä: https://www.villeisola.com/tietoaminusta/