IFBB Nordic Academy koulutuspolku

Kuusi syytä valita IFBB Nordic Academy

1. Parasta mahdollista koulutusta

Koulutuksemme pohjautuvat viimeisimpään tutkimustietoon ja parhaisiin valmennuksen käytänteisiin. Koulutusmateriaalimme on laadittu viimeisimpien tieteellisten tutkimusten perusteella sekä niitä on ollut laatimassa maailman parhaat fitness- ja kehonrakennuslajien asiantuntija ympärimaailmaa. 

2. Koulutuksemme ovat kansainvälisesti sertifioituja

Jokainen kurssimme ovat kansainvälisesti tunnustettuja. Koulutuksemme osaamistavoitteet ovat yhteneväiset kunkin maan IFBB-akatemioiden kanssa


3. Nykyaikaiset pedagogiset ratkaisut

Koulutuksissa käytetään osallistujien osallistamista ja yhteistoiminnallisia oppimistapoja. Koulutustoiminnan pedagogisen toimintamallin tärkeimpiä asioita ovat:

 1. Koulutustoiminnan käytäntöön siirtäminen
 2. Opiskelija kehittää omaa valmentajuuttaan itsearvioinnin avulla
 3. Yhteistoiminnallista uuden tiedon luontia, jossa huomioidaan jokaisen omat tarpeet, oppijoiden osallistaminen ja vastuullisuus
 4. Osaamisen kehittymistä mitataan itsearviointitaitojen ja valmennusfilosofian avulla

4. Opiskele joustavasti, juuri silloin kun se sinulle sopii
Opiskele miten, missä ja milloin haluat. Opinnot toteutetaan täysin digitaalisissa oppimisympäristöissä monimuoto-opiskeluna. Opiskele omaan tahtiisi töiden tai muiden opiskeleluiden osalta, vaikka tunti, pari illassa.


5. Nykyaikaiset oppimisalustat
Käytämme monipuolisesti nykyaikaisia digitaalisia oppimisalustoja. Voit katsoa luentoja vaikka älypuhelimellasi missä ja milloin haluat. Koulutusmateriaalit ovat saatavilla oppimisjärjestelmässämme.


6. Koulutus tähtää kansainväliseen huippuosaamiseen
Koulutuksemme tähtää kansainväliseen huippuosaamiseen ja koulutukset voivat olla ponnahduslauta uusille työurille, fitness- ja kehonrakennuslajien parissa! Lue lisää koulutuspolustamme alta. Koulutukset ovat IFBB:n ohjaamia koulutuksia eikä täten ole pakollisia fitnessvalmentajille vaan IFBB Nordic Academyn koulutukset toimivat lisäkoulutuksina kaikille aiheesta kiinnostuneille.


IFBB Nordic Academy koulutukset

IFBB Nordic Academy järjestää muun muassa verkkokoulutuksia, seminaareja ja workshoppeja sekä tarjoaa yhteisön kaikille koulutuksen suorittaneille. Meidän arvomme ovat: ammattitaitoista, innostavaa, nykyaikaista ja tutkimustietoon perustuvaa fitness- ja kehonrakennuslajien valmennusta.

Alkavat kansainväliset koulutukset

IFBB Advanced Nutrition -kurssi

Oppimisympäristö aukeaa toukokuun 26.päivä. Kolme live online moduulia; 28.-30.5, 2-4.6 ja 20-22.8. Hinta 599 €! Opetuskieli englanti.
Sisältää 300 sivuisen kurssimateriaalin. Syvennä tietämystäsi ravitsemustieteestä ja käytät tätä tietoa terveyden edistämiseen, fyysisen kunnon kehittämiseen ja terveellisten ruokailutapojen tukemiseen sekä kehonkoostumuksen muokkaamiseen. Saat valmiudet ohjata pysyviä muutoksia ja rakentaa terveellisempiä suhteita ruokaan sekä itsellesi että valmennettavillesi.

IFBB Personal Trainer -koulutus

Oppimisympäristö aukeaa 19.8. Kurssi varsinaisesti alkaa Kick-off viikonlopulla 23.-25.8. Hinta 799! Sisältää yli 60 luentoa, yli 800 sivuisen kurssimateriaalin. Opetuskieli englanti.
Fitnessurheilijan ja kehonrakentajan on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää ja osata perusteet voimaharjoittelusta, urheiluravitsemuksesta sekä kehonkoostumuksen muokkaamisesta. Tämän kurssin avulla saat kokonaisvaltaisen käsityksen fitnessurheiluun liittyvistä ilmiöistä.

IFBB Master Coach -koulutus

Kouluttaudu IFBB:n Mestarivalmentajaksi! IFBB:n laajin koulutuskokonaisuus nyt saatavilla Pohjoismaissa! Koulutus alkaa marraskuussa. Opetuskieli englanti. Hinta vain 1699 €! (Ennakkomyyntitarjous vain 1299€ - toimi nyt!)

Meneillään olevat koulutukset suomeksi

IFBB Nordic Academy tarjoaa ensimmäisenä koulutuksena Ravitsemuksen perusteet verkkokurssin.

Tästä koulutuksesta saat ajantasaista ja tutkittuun tietoon perustuvaa tietoa ravitsemuksesta ja sen yksilökohtaisista vaikutuksista maailman parhailta fitness- ja kehonrakennuslajien asiantuntijoilta.

Koulutus sisältää 5 varsinaista moduulia, jotka sisältävät 11 kpl noin tunnin pituisia nauhoitettuja luentoja. Voit opiskella kurssin sisältöjä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, omassa tahdissasi. Jokaisen moduulin lopussa on yhteenveto-osuus, jossa oppimista tehostaa kertaavat kysymykset. Lisäksi kurssin lopussa suoritetaan verkkokoe sekä itsearviointi, joilla todennetaan osaaminen.

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

1. Kenelle IFBB Nordic Academyn koulutukset on suunnattu?

Koulutukset ovat suunnattu erityisesti

 • Fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille tai kilpailijoille
 • Fitness- ja kehonrakennuslajien valmentajille
 • Personal trainereille
 • Fysiikkavalmentajille
 • Liikunnanohjaajille
 • Tavoitteelliselle voimaharjoittelijoille
 • Painonpudotusta tai lihasmassan kasvua tavoitteleville
 • Kehonkoostumuksen optimoijille
 • Ravitsemuksesta ja fysiikkavalmennuksesta kiinnostuneille

2. Miten koulutuksen voi maksaa?

Koulutukset voi maksaa Paypalilla. Valittavanasi on kertamaksu tai kiinteä ja kuluton osamaksu.

3. Miten IFBB Nordic Academyn koulutus eroaa muista koulutuksista?

Koulutuksiemme lähtökohtana on käytännön kokemus ympäri maailmaa parhailta fitness- ja kehonrakennuslajien valmentajilta. Tähän kun yhdistetään viimeisin liikuntatieteellinen tutkimustieto, sekä nykyaikaiset opetusmenetelmät ja oppimisalusta, saadaan aikaan innostava ja varmasti yksi parhaimmista koulutuksista mitä sinä olet koskaan suorittanut!

Jos olet esimerkiksi fitness- ja kehonrakennuslajien harrastaja, kilpailija tai valmentaja tai personal trainer, liikunnanohjaaja tms. niin kaipaat todennäköisesti käytännönläheisiä sekä laadukkaita toimintamalleja ja työkaluja päivittäisen valmennuksen kehittämiseen. IFBB Nordic Academyn koulutukset ovat kuin sinulle tehty!

4. Mitä hyötyä Ravitsemuksen perusteet koulutuksesta on sinulle?

Ravitsemuksella on iso rooli fitness- ja kehonrakennuslajeissa. Opiskele urheiluravitsemusta omaan tahtiin nykyaikaisella oppimisalustalla. Voit käyttää kurssiympäristöä joko tietokoneella tai älypuhelimellasi.

IFBB Nordic Academyn Ravitsemuksen perusteet verkkokurssi on käytännönläheinen ja moderni koulutus, joka tarjoaa osallistujalle työkaluja käytännönläheiseen ja tuloksekkaaseen ravintovalmennukseen. Koulutuksessa urheiluravitsemusta käsitellään ammattimaisella ja innostavalla otteella. Koulutus opettaa sinut perustelemaan, tekemään järkeviä valintoja ja erottamaan oleellisemman tiedon sinun tai valmennettavasi parhaaksi.

5. Onko IFBB Nordic Academyn koulutukset pakollisia suomalaisille fitnessvalmentajille?

Eivät ole. Koulutukset ovat suoraan IFBB:n ohjaamia ja täten ne toimivat täydentävinä koulutuksina ihan kaikille kuten;

Fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille

Fitness- ja kehonrakennuslajien kilpailijoille

Fitness- ja kehonrakennuslajien valmentajille

Personal trainereille

Fysiikkavalmentajille

Liikunnanohjaajille

Kuntosaliharrastajille

Tavoitteellisille voimaharjoittelijoille

Painonpudotusta tai lihasmassan kasvua tavoitteleville

Kehonkoostumuksen optimoijille

Ravitsemuksesta kiinnostuneille

Heräsikö sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä

IFBB Nordic Academy

+358 40867 6648

ville.isola@ifbbacademynordic.com